van buiten anders, van binnen een

Astrologie

 

Astrologie is een eeuwenoud middel om inzicht te krijgen in jezelf.

astrologie-2a
Er zijn verschillende soorten horoscopen. Het meest wordt er gebruik gemaakt van een geboortehoroscoop. Deze geeft een uitgebreid beeld over hoe iemand omgaat met en kijkt naar diverse levensgebieden zoals: relaties, werk, vriendschap, de thuissituatie e.d. Ook het gevoelsleven en de manier waarop er gecommuniceerd wordt is te zien in een horoscoop. Het is een belangrijk en mooi aspect dat je levensopdracht eruit valt te lezen. Werken aan deze levensopdracht leidt tot enorme groei van de persoonlijkheid en is ook een uitdaging. Iedereen heeft de kwaliteiten om deze levensopdracht te realiseren. Bewustwording hiervan is daarvoor essentieel.

Een andere mogelijkheid is het laten maken van een jaarhoroscoop. Dat is een horoscoop die informatie geeft over belangrijke thema’s in een levensjaar en de tijd bestrijkt tussen twee verjaardagen in. Het is geen karakterbeschrijving zoals je geboortehoroscoop.

Op dit moment zijn er krachtige planeetstanden om de mensheid een flinke bewustzijnssprong voorwaarts te laten maken. In een consult kan er gekeken worden naar de invloed van deze planeetstanden op jouw leven.

Je kan ook een afspraak maken voor een consult dat gericht is op een bepaald thema.

Als je een afspraak hebt gehad krijg je een verslag, zodat je alles verder op je kan laten inwerken. Dit verslag is in de prijs inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright © 2013. All Rights Reserved.