van buiten anders, van binnen een

Maya kalender

 

Laat je net als de oude maya indianen fascineren door de invloed die tijd heeft op jouw bestaan en tijd gebruiken als middel voor persoonlijke groei. Natuurvolkeren zoals witte-tover-pagde maya’s deden dat al door middel van de kalenders die ze optekenden. Zo stemden zij af op de cycli van de natuur.

Ik geef consulten waarin ik werk met de natuurlijke kalender zoals de Dreamspell, die is ontwikkeld door José Argüelles in de jaren negentig. Hij heeft zich verdiept in de kalendersystemen van de maya’s en die voor deze tijd bruikbaar gemaakt in een nieuwe universele versie.

 

Consulten

In de consulten die ik geef krijg je informatie over de natuurlijke tijd, over kalenders en hoe deze inzicht geven in je kracht, je kwaliteiten, je valkuilen, je levensdoel en nog veel meer. Het vergroten van je bewustzijn hierover kan je op veel gebieden behulpzaam zijn en je leven verrijken. Er kan een maya horoscoop voor je leven gemaakt worden, waarin bovengenoemde thema’s worden behandeld.

Het is ook mogelijk om een horoscoop te laten maken voor een specifiek levensjaar. Ieder jaar word je er toe aangezet bepaalde kwaliteiten van jezelf verder te ontwikkelen en zijn er nieuwe uitdagingen, andere doelen en manieren om meer in balans te komen. Je kunt deze gegevens gebruiken als steun voor jouw leerproces.

 

Actueel

21 December 2012 eindigde volgens de maya kalender een lange cyclus van 26.000 jaar. Volgens deze kalender zijn we sindsdien bezig met de cyclus van de vijfde zon. Een tijd van nieuwe kansen en grote uitdagingen. Een groot bewustwordingsproces is aan de gang.

Steeds meer mensen zien dat het anders moet. Laten we daarom onze verschillen overstijgen en gezamenlijk onze hoofden en vooral onze harten met elkaar verbinden. Alleen zo kunnen we aan de kinderen, de aarde en onszelf een toekomst bieden.

Mijn wens is dat we met heel veel mensen een wereld gaan scheppen waarin liefde en eerlijk delen centraal staan.

copyright © 2013. All Rights Reserved.