van buiten anders, van binnen een

Bloesemremedies

 

Bloemen kunnen heel veel zeggen dat weten we allemaal. Bloemen of beter gezegd remedies die gemaakt zijn van bloemen worden ook gebruikt om mensen te helpen bij hun groeiproces.

bloem-pag
Bloesemremedies zijn vloeibare preparaten en bevatten de levenskracht van een bloem, plant of struik. Door ze in te nemen kan je een bewustwordingsproces op gang brengen waardoor je bijvoorbeeld meer eigenliefde en zelfvertrouwen krijgt.

Verder kunnen ze o.a. gebruikt worden als ondersteuning bij het verwerken van verdriet, bij angsten, voor innerlijke kracht en nog veel meer. Vooral bij kinderen kunnen ze heel goed helpen omdat ze meer open staan hiervoor. Ik werk veel met de Nederlandse remedies maar maak ook gebruik van andere remedies zoals de Bach en de Australische remedies.

 

Na een consult krijg je een flesje mee dat wordt samengesteld uit een of meerdere remedies afgestemd op jouw specifieke situatie.

 

Heb je geen speciale vraag of geen idee wat remedies voor je zouden kunnen betekenen dan zijn er leuke kennismakingsconsulten.

 

 

 

copyright © 2013. All Rights Reserved.